У Подільському зоопарку розпочались різдвяно-новорічні програми

Facebook
Twitter
Telegram

Святий Миколай завітав сьогодні до Садиби Подільського чарівника та привітав усіх гостей Подільського зоопарку.
І для дітей, і для дорослих цей день завжди дивовижний. ,Малеча з нетерпінням чекає щедрих та бажаних подарунків, а дорослі десь у глибині душі все ж сподіваються, що добра магія існує і в реальному житті. Казкова, магічна атмосфера панувала сьогодні і у Подільському зоопарку. Відчули це на собі діти з родин військовослужбовців одразу з трьох громад Вінниччини. Наш зоопарк відвідали близько 100 дітей з Джуринської, Мурафської і Шаргородської громад. Вони отримали подарунки від Святого Миколая і Міжрегіонального гуманітарного штабу, а також стали учасниками цікавої різдвяно-новорічної програми за участю Подільського Чарівника, його казкової феї та, власне, самого Святого Миколая.

Цього року до різдвяно-новорічної розважальної програми увійшли не лише руханки біля ялинки. Діти мали змогу познайомитись із мольфаркою, яка приїхала до Подільського зоопарку із засніжених Карпат. Проводячи обряди, які беруть свій початок ще з язичницьких часів, пані Палагна допомагала дітям пізнавати себе та давала малечі настанови на вдале майбутнє.
Тепла і затишку цьогорічній розважальній програмі додало чаювання. На галявині «12 місяців» дорослих і дітей пригощали печивом та запашним чаєм на травах. Такий теплий прийом родини військовослужбовців розчулив. Адже їх рідні вже тривалий час на передовій і підтримка суспільства їм вкрай необхідна.
❗️ Нагадаємо, різдвяно-новорічні розважальні програми для дітей триватимуть впродовж всіх новорічно-різдвяних свят.
До святкової програми для дітей увійдуть рухливі ігри біля ялинки, екскурсія Подільським зоопарком з відвідуванням казкових локацій, а на завершення – частування смачним різдвяним чаєм від Подільського чарівника на галявині «12 місяців».
Садибу Подільського Чарівника у цей час можна буде відвідати щоденно з 10 до 16 години. Розважальна програма та чаювання з Подільським Чарівником починатиметься о 12 годині.
Участь в екскурсійно – розважальній програмі групи зможуть взяти виключно за попереднім записом. Діти з родин учасників бойових дій відвідають свято безкоштовно, за наявності у одного з батьків посвідчення або довідки про статус учасника бойових дій, а також свідоцтва про народження дитини.
Розважальні програми у робочі дні розпочинатимуться о 12 годині, а у вихідні – о 10 годині, 12 годині та 14 годині.
З питань замовлення екскурсій звертатись за телефоном +380681606204.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону