Антилопа під опікою Makosh

Facebook
Twitter
Telegram

Наша Антилопа Канна тепер під опікою компанії Makosh — одного з найбільших трейдерів та дистриб’юторів добрив в Україні!

“Наша філософія – примножувати добро, тому Makosh регулярно допомагає дітям та військовим. Ми як відповідальний український бізнес вирішили долучитися до підтримки Подільського зоопарку. Ми розуміємо, що у ці складні часи тварини також потребують допомоги і підтримки, вони теж заслуговують на покращене харчування та умови перебування!  Обіцяємо бути найтурботливішими опікунами для антилопи!” — Керівник відділу маркетингу Makosh  Ольга Чуй.

Нагадаємо, Програма опіки над тваринами Подільського зоопарку діє з 2020 року. За цей час до нашої великої родини долучилось чимало підприємств, ІТ-компаній, окремих підприємців та звичайних вінничан. Адміністрація Подільського зоопарку вдячна кожному, хто підтримує наших мешканців! Завдяки вашим добрим серцям у раціоні тварин Подільського зоопарку завжди є все необхідне.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону