У Подільському зоопарку урочисто презентували нові вольєри для ягуарів та тигрів

Facebook
Twitter
Telegram

Відкриття новозбудованих вольєрів для ягуарів та тигрів стало сьогодні приводом для вінничан та гостей нашого міста вкотре зустрітись у Подільському зоопарку. З цієї нагоди всіх присутніх привітав Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради.
На відвідувачів Подільського зоопарку сьогодні чекало одразу кілька сюрпризів. Пес Патрон зі своїми друзями підготував для малечі цікаву ігрову програму з нагоди відкриття нових вольєрів.
Вікторини, пісенні конкурси та шоу мильних бульбашок біля нової розважальної локації велетенської гойдалки під солодкою назвою «Карамелька» – все це сприяло аби діти та дорослі хоч трішки відволіклись від щоденних проблем та отримали такі необхідні сьогодні позитивні емоції. Разом із аніматорами діти із задоволенням співали популярні українські пісні та від душі плескали в долоні, намагаючись зловити мильну бульбашку, а дорослі тим часом із усмішкою на вустах фільмували, як розважається малеча.
Нагадаємо, ягуар та тигриця мешкають у Подільському зоопарку з квітня 2022 –го року. Тварин евакуювали з-під обстрілів з Півдня нашої країни. З того часу Вінниця стала для цих котячих другою домівкою.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону