Як живеться фазанчикам у новій домівці

Facebook
Twitter
Telegram

Фазани осінні. Причепурені. Подивіться на цю красу та різноманіття фарб! Синій, сизий, червоний, зеленковатий, білий, золотавий, жовтий, чорний – у сиву давнину фазанів, а точніше, самців цих крилатих, виправдано вважали прототипами райських птиць. Заможні люди утримували їх у якості декоративних пернатих. Тож, досить часто поважно походжаючих фазанів можна було побачити у парках біля графських маєтків.
Новий фазанарій у Подільському зоопарку облаштували наприкінці липня. Нащадки фазанів з острова Тайвань, Північного Кавказу, Китаю, Монголії і Тибету живуть тепер під одним дахом у Вінниці.
Фазан-вухань сизий (синій), фазан Свайно ( тайванський), фазан золотий та його близький родич фазан лимонний мешкають по сусідству з єнотами-полоскунами та папугами монахами.
Як стверджують науковці, самці цих птахів мають більш яскраве забарвлення не просто так. Таким чином самці приваблюють самок, а при потребі своїм яскравим виглядом відлякують конкурентів і ворогів.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону