Мільйон Квітів подбає про лам з Подільського зоопарку

Facebook
Twitter
Telegram

До опікунської спільноти Подільського зоопарку долучилась компанія Million Flowers VN – Доставка квітів
Всеукраїнська мережа квіткових магазинів Мільйон Квітів, що займається продажем квітів, квіткових букетів та декору для флористичних композицій, тепер дбатиме про родину лам, що мешкають у нашому зоопарку.

  • Це дуже важливий крок, бути опікуном, спонсором або волонтером рідкісних видів тварин. Ми намагаємось полегшити умови життя тварин у зоопарку, а також беремо активну участь у збереженні та відновленні різноманіття тваринного світу. Мільйон Квітів – це не тільки про якісні букети, які створені з любов’ю, а й про любов до всього живого, – зазначають у компанії.
    Нагадаємо, Програма опіки над тваринами у Подільському зоопарку започаткована навесні 2020 року, коли увесь світ охопила пандемія коронавірусу. Відтоді до Програми опіки над тваринами нашого зоопарку долучались різні компанії, підприємства, спільноти, окремі підприємці, блогери і публічні особи. Завдяки їх підтримці навіть під час пандемії і повномасштабного вторгнення усі мешканці зоопарку забезпечені належним харчуванням та доглядом.
    Маєте намір взяти під опіку тварин нашого зоопарку, перейдіть на сайт Подільського зоопарку у розділ «Стань опікуном» та заповніть форму для реєстрації.
Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону