У родині гуцульських коней поповнення

Facebook
Twitter
Telegram

Нещодавно ми повідомляли про народження ягнят та козенят, а цієї неділі маленька плямиста красуня народилась у родині гуцульських коней. Перші години життя малечі спостерігали не лише працівники зоопарку, але й відвідувачі, які прийшли до зоопарку зранку. Якийсь час лоша лежало, звернувшись клубочком, поряд з мамою, а згодом почало підводитись та випробовувати свої сили. Воно спиралось на свої довгенькі худенькі ніжки, падало та знов і знов підводилось. Лоша наполегливо вчилось стояти, тримати рівновагу та робити свої перші кроки. Весь цей час мама була поряд та пильнувала малечу, аби те не травмувалось. За всім цим допитливо спостерігали і дорослі тварини. Втім, коли вони наближались до малечі, мама не церемонилась. Безжалісно обороняла своє ще безпорадне потомство задніми копитами.

– Нині І новонароджена тварина і її мама перебувають у відмінному стані. С перших годин життя малеча споживає материнське молоко. Уперше нам вдалось отримати такий приплід у гуцульських коней, – зазначив директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Запрошуємо усіх охочих відвідати Подільський зоопарк та поринути у прекрасний світ тварин.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону