Триває збір коштів на будівництво вольєру для ягуара

Facebook
Twitter
Telegram

Наступної зими 🐆. ягуар Джекі зимуватиме у новому вольєрі, але для завершення будівництва його нової домівки Подільському зоопарку потрібна допомога.
Своє дружнє плече Подільському зоопарку підставили опікуни тварини. Дякуємо Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Радиі Пекарня Буше що дбаєте про ягуара Джекі. Обсяг будівельних робіт великий, тому для їх завершення потрібна чимала фінансова підтримка.

  • Ми – пекарня Буше у Вінниці 👋. Ми піклуємось про те, аби вінничани та гості нашого міста їли тільки смачну, свіжу та якісну випічку 🥨🥐.
    З травня минулого року ми почали піклуватись ще й про ягуара Джекі, який через війну покинув свою домівку в Одесі і оселився у Подільському зоопарку. Завдяки вам і вашим покупкам у нашій пекарні ми маємо змогу опікуватись цією неймовірною тваринкою 🐆. Нині малюк Джекі у безпеці, але йому потрібен просторий вольєр зі спеціальним температурним режимом. Восени ми розпочали збір коштів на його будівництво та допомагаємо зоопарку. Будемо дуже вдячні, якщо ви долучитесь до збору коштів та підтримаєте будівництво нового вольєру для ягуара.
  • Ще влітку Подільський зоопарк розпочав будівництво нових вольєрів для тигриці уссурійської та ягуара, яких ми евакуювали в квітні минулого року з приватного зоопарку під Одесою. Ягуар – тварина, яка звикла до тепла. Тож, перед нами повстало завдання – якомога швидше звести вольєр із зимівником. Наразі тривають активні будівельні роботи. Вже зведено зовнішню огорожу вольєру зі скляними вітринами для спостереження за тваринами. На території вольєру побудовано басейн та бомбосховище для тварин. На даний час ми завершуємо будівництво стін зимівника, – зазначив директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.
    Пекарня Буше зібрала на будівництво нової домівки для Джекі 54 тисячі гривень. Однак лише для зведення однієї лише решітчастої покрівлі відкритого вольєру потрібно 104 тисячі гривень. Тож, запрошуємо усіх, хто небайдужий до тварин, долучитись до збору. Зробимо добру справу разом!
    📌Перерахувати кошти на зведення нової домівки для Джекі можна за посиланням
Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону