Подільський чарівник запрошує на гостину

Facebook
Twitter
Telegram

У Подільському зоопарку тривають новорічно-різдвяні програми у Садибі Подільського чарівника.
До участі у заходах запрошують маленьких вінничан та дітей, для яких Вінниччина стала прихистком через російську агресію.

Новорічні флешмоби та руханки під ялинкою, фотосесія із Подільським чарівником у Садибі та екскурсія зоопарком у супроводі чарівної феї – все це входить у вартість квитка зоопарком. Подільський чарівник запрошує дітей та дорослих на гостину до своєї Садиби та просить прийти не з порожніми руками., а з малюнками та листами на підтримку наших відважних воїнів, які боронять батьківщину від російських загарбників.
Участь у новорічно-різдвяних програмах здійснюватиметься за попереднім записом за телефоном: +38(068)160-62-04. Триватимуть вони до 19 січня.
Святкова програма Садиби Подільського чарівника працює під патронатом голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового.
Будівництво Садиби Подільського чарівника та вхідної групи Подільського зоопарку здійснювалось в рамках проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля», який розроблено Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та реалізується в рамках виконання Угоди з Європейським Союзом про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону