...

Сайт Подільського зоопарку переміг у конкурсі

Facebook
Twitter
Telegram

Сайт Подільського зоопарку переміг одразу у двох номінаціях у всеукраїнському конкурсі сайтів та додатків WEB AWARDS UA. Нагадаємо, підтримати наш новий сайт та команду його розробників ми просили вас ще на початку літа. Завдяки вашій підтримці сайт Подільського зоопарку визнали найкращим у номінації «глядацькі симпатії», а також у номінації «некомерційні та державні організації».
Впродовж кількох місяців над створенням нового інтернет ресурсу працювали Thedc.studio разом зі студентами Комп‘ютерна Академія IT Step. Тепер наш сайт інтерактивний та сучасний. Працюють зручні функції, які дають можливість замовити екскурсію зоопарком онлайн, легко зробити донат для допомоги тваринам зоопарку, онлайн, без квиткових сервісів-посередників, придбати вхідні квитки у зоопарк та багато інших новинок.
Створення сайту Подільського зоопарку є соціальним проектом Thedc.studio та Академії IT Step. У такий спосіб розробники сприяли, аби Подільський зоопарк став ще більш відомий не лише на Вінниччині, але й далеко за її межами.
Адміністрація Подільського зоопарку вітає команду розробників з перемогою та дякує за підтримку, професійний і творчий підхід до роботи. Новостворений сайт відкриває нові можливості, як для зоопарку, так і для його відвідувачів.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Альпаки під опікою

Альпаки з Подільського зоопарку під надійною опікою. Тепер про них дбає «Медичний центр «Клініка Господарських»

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.