...

У родині в’єтнамських декоративних свиней поповнення: п’ятачків побільшало

Facebook
Twitter
Telegram

У родині декоративних в’єтнамських свиней довгоочікуване поповнення. Прекрасних плямистих поросят народила мініатюрна кабаниха.
Відвідувачі Подільського зоопарку розміром малюків здивовані. Новонароджені такі крихітки, що більше нагадують морських свинок.
Притиснувшись один до одного та періодично смикаючи маленькими хвостиками, переважну частину часу сплять на м’якенькій солом’яній підстилці у будиночку на території вольєру. Батьки ж тим часом теж відпочивають у затінку поряд з будинком.

  • Вагітність в’єтнамської свині тривала 114 днів. Це три місяці, три тижні і три дні, – зауважив директор Подільського зоопарку Євген Ткачик. – Наразі і породілля, і малюки почуваються добре. Новонароджені ссуть материнське молоко. Такий раціон у дитинчат зберігатиметься до півтора-двох місяців. В меню їхніх батьків змін немає. Як і раніше, щодня у їх годівниці свіжовикошена люцерна, морква, комбікорм.
    Під пильним контролем працівників зоопарку і дотримання тваринами питного режиму. По кілька разів на день в’єтнамським свиням наливають свіжу воду.
Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Альпаки під опікою

Альпаки з Подільського зоопарку під надійною опікою. Тепер про них дбає «Медичний центр «Клініка Господарських»

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.