У Подільському зоопарку народилось ламеня-енерджайзер

Facebook
Twitter
Telegram
Цими вихідними наша лама знову стала мамою. Маленьке ламеня брикало навколо мами вже через годину після свого народження. Так-так. Саме брикало. Інакше не скажеш. А оскільки ніжки новонародженого були ще дуже слабкі, то іноді дитинча звалювалось у зелену травичку. Втім, не здавалось і знову підводилось. Сьогодні ламенятко впевнено цибає вольєром та не боїться підходити до відвідувачів.
Друга новина: родина лам тепер під опікою підписників Вінницького блогу N2 – Вінницької іронічної армії. Про що свідчить відповідна інформаційна табличка на вольєрі лам. Нагадаємо, з 2021 року Вінницький блог N2. Лайкни, якщо любиш Вінницю опікується полярними вовками. Нещодавно вони стали батьками. Завдяки підтримці опікуна наші вовчики мають належні умови для життя і відтворення. Відвідавши Подільський зоопарк, опікун полярних вовків вирішив влаштувати долю і інших мешканців нашого зоопарку. Тож, взявся шукати підтримку і для решти тварин.
Спільними зусиллями блогера та його підписників було зібрано кошти, яких вистачить на опіку над родиною лам впродовж року.
І третя новина. Ламенятко – не єдине дитятко. У великій оленячій родині два малюки. Їх також можна побачити у відкритому вольєрі. Малюки благородних оленів, як і належить у їх віці, мають яскраво руде з білими плямами забарвлення хутра. Всі новонароджені тваринки перебувають на грудному вигодовуванні. Тож, зелена травичка для них поки що не корм, а м’якенька перина.
Подільський зоопарк запрошує усіх охочих відвідати зоопарк та власноруч зафільмувати ці найпрекрасніші миті в житті тварин.
Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону