...

У день Святого Миколая садиба Подільського чарівника відкриє свої двері для відвідувачів

Facebook
Twitter
Telegram

Напередодні новорічно-різдвяних святкувань Садибу Подільського чарівника відвідав голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий. Він запросив вінничан та гостей нашого краю на гостину до казкової садиби та запевнив, що це буде одна з найцікавіших новорічно-різдвяних локацій для дітей не лише у Вінницькій області, але й у всьому Подільському регіоні.
Юні гості Подільського чарівника зможуть подивитися на звірів, а ще – стати учасниками святкового дійства з феями та казковими героями. Також можна буде прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною Дванадцяти Місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем» та на майданчику з чарівною парасолькою.
Святкова програма Садиби Подільського чарівника працюватиме під патронатом Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради. Відвідати Садибу Подільського чарівника та стати учасником святкової програми зможуть відвідувачі Подільського зоопарку, які придбали вхідний квиток у зоопарк.
Будівництво Садиби Подільського чарівника та вхідної групи Подільського зоопарку здійснювалось в рамках проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля», який розроблено Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та реалізується в рамках виконання Угоди з Європейським Союзом про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Вхідну групу з адміністративною будівлею наразі готують до здачі в експлуатацію. Тут будуть розміщені каси зоопарку, конференц-зал на 60-70 осіб, громадські туалети. На другому поверсі будівлі – адміністративні приміщення, зокрема, дирекцція зоопарку, бухгалтерія, ветеринарний кабінет, де надаватимуть ветеринарні послуги тваринам зоопарку, а також домашнім улюбленцям вінничан.
Наразі будівництво вхідної групи на завершальному етапі.
Садиба Подільського чарівника буде відкритою для відвідувачів щоденно з 19 грудня до 19 січня включно. Замовити екскурсію до Садиби Подільського чарівника та взяти участь у святковій програмі можна за телефоном (068) 16-06-204.
Нагадаємо, Садиба Подільського чарівника розташована на території Подільського зоопарку за адресою: м. Вінниця, вулиця Зулінського, 9. Зоопарк працює з 9 до 17 години, без вихідних.
Вартість вхідного квитка для дорослих – 70 гривень, для учнів/студентів – 30 гривень, для дітей від 3 до 6 років – 10 гривень, для дітей до 3 років – вхід до зоопарку безкоштовний.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Право на безкоштовне відвідування зоопарку

Право на безкоштовне відвідування зоопарку мають такі категорії населення при пред’явленні відповідних документів, що підтверджують належність до зазначеної пільгової категорії:

  • Діти до трьох років;
  •  Діти, батьки яких загинули під час виконання бойових дій;
  • Інваліди І-ІІ груп;
  • Діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування;
  • Особи, які супроводжують організовані дитячі екскурсійні групи (один супроводжувач на групу з 10 осіб).

Щосереди та з 1 червня по 10 червня, а також з 6 грудня по 31 грудня право на безкоштовне відвідування зоопарку мають:

  • Учасники бойових дій;
  • Діти, які є внутрішньо переміщеними особами;
  • Діти з багатодітних родин;
  • Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;
  • Пенсіонери за віком.

З 1 червня по 10 червня, а також з 6 грудня по 31 грудня право на безкоштовне відвідування також мають:

  • Діти до 16 років.

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону