...

У вінницькому зоопарку урочисто відкрили садибу Подільського чарівника

Facebook
Twitter
Telegram

З хороводами під ялинкою, вікторинами, казковими мандрами, піснями і фотосесіями у день святого Миколая урочисто відкрили Садибу Подільського чарівника у Подільському зоопарку.
Зі святом усіх присутніх привітали голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов і Вінницький міський голова Сергій Моргунов. На алеї знаків зодіаку гостей свята зустрів і Подільський чарівник зі своїми казковими феями.
Під час святкової програми разом із Подільським чарівником маленькі відвідувачі зоопарку пригадали, що батьківщина композитора Миколи Леонтовича, який написав всесвітньо відому різдвяну мелодію «Щедрик», є село Марківка на Вінниччині, а символом нового 2022-го року стане водяний тигр.
Учасники дійства влаштовували фотосесії на алеї знаків зодіаку, з північним оленем і санчатами, загадували бажання під «Магічною парасолькою», гуляли зоопарком у супроводі чарівної феї.
Втім, найцікавішим для найменших відвідувачів виявились гостини у Садибі Подільського чарівника. Чарівник зустрічав своїх гостей, сидячи на велетенському дерев’яному троні. Радо вітав усіх, хто завітав до його оселі та щедро обдаровував дітлахів, які виконали для нього новорічно-різдвяний вірш чи пісню.
Учасники святкової програми побачили не лише вітальню Подільського чарівника, але й його спальню на другому поверсі Садиби. Саме тут Подільський чарівник вечорами перечитує «листи бажань», які надійшли йому поштою.
Нагадаємо, взяти участь у Святковій новорічно-різдвяній програмі у Садибі Подільського чарівника можна щодня, з 19 грудня по 19 січня.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Право на безкоштовне відвідування зоопарку

Право на безкоштовне відвідування зоопарку мають такі категорії населення при пред’явленні відповідних документів, що підтверджують належність до зазначеної пільгової категорії:

  • Діти до трьох років;
  •  Діти, батьки яких загинули під час виконання бойових дій;
  • Інваліди І-ІІ груп;
  • Діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування;
  • Особи, які супроводжують організовані дитячі екскурсійні групи (один супроводжувач на групу з 10 осіб).

Щосереди та з 1 червня по 10 червня, а також з 6 грудня по 31 грудня право на безкоштовне відвідування зоопарку мають:

  • Учасники бойових дій;
  • Діти, які є внутрішньо переміщеними особами;
  • Діти з багатодітних родин;
  • Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;
  • Пенсіонери за віком.

З 1 червня по 10 червня, а також з 6 грудня по 31 грудня право на безкоштовне відвідування також мають:

  • Діти до 16 років.

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону