...

У Подільському зоопарку відзначили День захисту дітей

Facebook
Twitter
Telegram

Діти мають відчувати себе дітьми навіть під час війни. Саме тому свято дитинства влаштували сьогодні маленьким вінничанам у Подільському зоопарку.
Відвідати зоопарк цього дня приїхали діти з кількох громад Вінницької області. Всі вони стали учасниками розважальної програми, яку для них влаштували досвідчені актори Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського .
Для маленьких гостей зоопарку цей навчальний рік був роком важких випробувань. Дистанційне навчання в укриттях та на межі енергетичного блекауту, в стані постійного стресу через масовані атаки російського агресора – все це негативно вплинуло на психологічний стан більшості дітей. Тож, розваги від справжніх акторів у перший день літа стали цілющим перезавантаженням для маленьких вінничан.
Привітав учасників програми із Днем захисту дітей Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради. Завітали на свято Івасюк Ігор Дмитрович – заступник голови Вінницької обласної Ради та @Анатолій Ткач – заступник голови Вінницької обласної ради.
Цікавість дітей викликала виставка, організована у Подільському зоопарку вінницькими рятувальниками. Маленькі вінничани мали змогу роздивитися зблизька омуніцію, потримати у руках справжню зброю та навіть приміряти засоби захисту бійців Головне управління ДСНС України у Вінницькій області. Втім, найбільше захоплення у дітей, які прийшли сьогодні до зоопарку, викликала службова вівчарка Фріда. Ця п’ятирічна красуня вже має чималий досвід пошуку та порятунку людей. Фріда брала участь у рятувальних заходах 14 липня минулого року, коли ворожі ракети влучили у Будинок офіцерів та будинок побуту «Ювілейний».
Завершилась розважальна програма екскурсією зоопарком. Діти відвідали тварин Подільського зоопарку та познайомились із тваринами, яких евакуювали з тих зоопарків, які нині перебувають під обстрілами.
Подільський зоопарк ще раз вітає усіх дітей Вінниччини та інших регіонів України зі святом та дякує за ту колосальну підтримку, яку діти сьогодні надають дорослим, аби наблизити Перемогу над ворогом!

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Альпаки під опікою

Альпаки з Подільського зоопарку під надійною опікою. Тепер про них дбає «Медичний центр «Клініка Господарських»

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.