Ресторан Лезгинка долучився до опікунської програми Подільського зоопарку

Facebook
Twitter
Telegram

Відомий у Вінниці ресторан тепер допомагатиме Подільському зоопарку. Ресторан Лезгинка – запальний та смачний ресторан в районі ринку “Урожай” взяв під свою опіку зелених мавп.
У Подільському зоопарку ці екзотичні тварини оселились близько десяти років тому. Вони стали першим експонатом у колекції приматів нашого зоологічного парку.
Зелені мавпи – одні з найцікавіших для наших відвідувачів тварин. Вони вражають своїм розумом, допитливістю, кмітливістю. Тож, недаремно, біля їхніх вольєрів збирається найбільше відвідувачів зоопарку.
Для опікуна зелених мавп рішення взяти опіку над тваринами Подільського зоопарку – це ще одна добра справа.

  • Ми маємо змогу допомогти. Постійно проводимо збори коштів на підтримку ЗСУ, волонтеримо від початку війни. Хочемо зробити свій внесок і у розвиток місцевого зоопарку, – повідомляють в адміністрації ресторану.
    У Подільському зоопарку зазначають, що тепер усі три види мавп, які мешкають у зоопарку, перебувають під опікою. Про мавп Бразза дбає Майстер Плюс – інтернет магазин запчастин для побутової техніки, а про павіанів-гамадрилів – LAMPA – Comfy Software Development.
    Нагадаємо, оформити заявку та отримати нформацію з питань участі у Програмі опіки над тваринами можна на сайті Подільського зоопарку за посиланням https://zoo.vn.ua/guardians/
Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону