У родині лемурів котячих народився первісток

Facebook
Twitter
Telegram

У Подільському зоопарку самка лемура котячого вперше народила маля. Відвідувачі зоопарку зможуть наживо спостерігати, як зростатиме маленький смугастохвостик.

Як і в дикій природі, малюк постійно з мамою. Він міцно тримається лапками за її животик. В такому положенні він у будь-який момент може вживати грудне молоко матері. Мама ж час від часу сідає на підлогу, пригортає малюка, розправляє йому його тоненького довгенького хвостика та уважно роздивляється.

Перші два місяці після народження лемурчик пересуватиметься переважно на животі або спині матері. Тут йому безпечно і тепло. Окрас хутра малюка, як і в матері. Тож, здалеку малечу не одразу помітно.

  • Харчування у матері з дитям покращене. Малюк перебуває на грудному вигодовуванні. Тож, ми збільшили кількість кисломолочних продуктів у раціоні породіллі. Йогурт, твердий сир, молоко, творог в її меню щодня, – зазначає директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.   

Сервісний центр «АПЕКС», дякуємо, що вже майже три роки дбаєте про своїх підопічних. Завдяки вашій допомозі на тарелі лемурів завжди різноманіття. Щодня в їх раціоні так потрібні їм овочі та фрукти, а також кисломолочні продукти.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону