Баран чотирирогий

Вівця, про яку розповідають легенди

Азія
Баран чотирирогий або вівця Якова, як ще називають цю тварину, найстаріша порода овець Великобританії. До Англії чотирирогих баранів привезли у XVII столітті. Розводили їх в якості декоративних тварин.
Цих овець можна упізнати одразу. Зазвичай одна пара рогів росте догори, а інша, більш закручена, донизу. На Близькому Сході та в Месопотамії ця порода овець була відома ще 3 тисячі років тому. Цифра Довжина тулуба — 80-100 см. Висота в холці — 85 см. Тривалість життя До 20 років. Розмноження Раз на рік самка народжує одне-двох ягнят. Малюків вона вигодовує до 3 місяців. Далі ягнята можуть переходити на підніжний корм.
Харчування Основу раціону складає трава і сіно, листя й гілки дерев, силос і овочеві відходи, зокрема, бадилля буряка, моркви, капустяне листя. Справжніми смаколиками для баранів чотирирогих є морква, буряк, капуста, гарбуз, яблука, сливи без кісточок, груші. У раціон цих тварин слід додавати сіль. Цікаві факти Хутро чотирирогих баранів гіпоалергенне. Його широко використовують для виготовлення дорогих тканин. Кожна тварина має свій унікальний малюнок забарвлення хутра. Колір може варіюватися від світло кремового до темно-коричневого.
Facebook
Twitter
WhatsApp

Опікуни

Поки що немає жодного опікуна =(

Стань опікуном

З питань опікунства телефонуйте за номером +38 (068) 160-62-04, або залиште дані для зв’язку

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону