...

Червонокнижних мавп Бразза взяли під опіку

Facebook
Twitter
Telegram

Мавп Бразза з Подільського зоопарку у Вінниці під свою опіку взяла компанія Майстер Плюс – інтернет магазин запчастин для побутової техніки.

Компанія працює на ринку впродовж 15 років. За цей час майже 2 мільйони українських сімей скористались її послугами та повернули до життя свою побутову техніку.
Опікуни мавп Бразза наголошують, що компанія завжди була соціально відповідальною, а тим більше, в такі складні для держави часи.

  • Як тільки ми дізналися про цю благодійну акцію в Подільському зоопарку, вирішили підтримати ініціативу та допомогти тваринам.
    Нагадаємо, бородаті мавпи мешкають у Подільському зоопарку з 2018 року.
    Збагатити колекцію зоопарку саме цим видом приматів вирішили самі вінничани. Подільський зоопарк провів голосування серед прихильників зоопарку. За його результатами на користь мавпи Бразза припало 55, 3% голосів, а мавпи Мона – лише 44,7 % голосів.
    У дикій природі цей різновид зустрічається, зокрема, у Сирії, Туреччині. Як і інші види приматів, мавпи Бразза люблять тепло. Отже, у холодну пору року вони перебувають у теплих зимівниках із опаленням, а влітку – у відкритих вольєрах.
    Тож, до приходу тепла Султан і Роксолана поки що мешкатимуть у закритому теплому вольєрі.
    Ви також маєте бажання підтримати зоопарк? Долучайтесь до Програми опіки над тваринами. Подати заявку на опікунство та ознайомитись із умовами Програми можна на нашому сайті.
    Ознайомитись із послугами Компанії Майстер Плюс – інтернет магазин запчастин для побутової техніки можна на сайті компанії.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Альпаки під опікою

Альпаки з Подільського зоопарку під надійною опікою. Тепер про них дбає «Медичний центр «Клініка Господарських»

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.