Толока у Подільському зоопарку: відкриваємо збір коштів на будівництво вольєрів для тигриці та ягуара

Facebook
Twitter
Telegram

Подільський зоопарк запрошує усіх охочих долучитися до будівництва вольєрів для ягуара та тигриці, евакуйованих з одеського зоопарку.

Нагадаємо, тварин привезли до Подільського зоопарку влітку. Через військову агресію власники приватного звіринцю під Одесою вимушені були виїхати за кордон. Тож, Вінниця стала другою домівкою для ягуара Джекі і тигриці Лізи.

Наразі тварини живуть у старих вольєрах. Для створення належних умов для утримання тварин-переселенців на території Подільського зоопарку розпочато будівництво нових вольєрів.

  • На даний час проведено державну експертизу об’єкта будівництва, а також укладено договір із замовником будівництва. Роботи проводимо за власні кошти ВП Подільський зоопарк та ВОКСЛП «Віноблагроліс». Будуємо два вольєри одночасно – для тигриці і для ягуара. Для ягуара – із теплим зимівником, бо він теплолюбива тварина. Вже збудовано метало-бетонну конструкцію наружної огорожї вольєрів, метало-бетоннї конструкції басейнів. Наразі триває будівництво бомбосховища під вольєрами. Залишається провести роботи з оздоблення вольєрів, встановити опалення, а також забезпечити вольєри системою водопостачання та водовідведення, – розповів про хід будівництва директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Обсяг робіт великий. Тож, адміністрація зоопарку просить усіх небайдужих підтримати ініціативу та допомогти із будівництвом вольєрів. Зробимо наш зоопарк кращим разом. Незабаром війна закінчиться і, сподіваємось, наш зоопарк стане одним з найкращих реабілітаційних центрів для захисників, які боронять нашу країну.

 ВП Подільський зоопарк ВОКСЛП “ВІНОБЛАГРОЛІС”
р/р
UA633204780000026002924432550    

ЄДРПОУ 26286718

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону