Папуги монахи знайшли свого опікуна

Facebook
Twitter
Telegram

У великій родині папуг монахів або квакерів, як їх ще називають, зростають малюки. За відновленням зграї спостерігають працівники зоопарку. Молоді птахи вже долучаються до основної зграї під час прогулянок та прийому їжі. Вони добре розвиваються і мають гарний апетит.
Нещодавно ці допитливі балакуни теж знайшли свого опікуна. Тепер про них дбатиме не лише Подільський зоопарк. Під свою опіку птахів взяла ІТ-компанія Ітлайн , що займається продажем, впровадженням, сервісною підтримкою програмного забезпечення, торгового обладнання та фіскальної техніки.
Компанія IT Line обрала під опіку саме папуг монахів невипадково.

Наші корпоративні кольори дуже схожі до забарвлення опірення цих птахів. Тому коли ми обирали, кого взяти під опіку, навіть вагань не було. До того ж, це веселі, активні, соціальні пташки. Вони відображають і нашу сутність в деякій мірі. Ми будемо підтримувати зоопарк матеріально, щоб птахи нормально розвивались, розмножувались, ні в чому не нуждались, радували відвідувачів і нас, – зазначив власник IT – компанії Анатолій Далека.

З питань участі у Програмі опіки над тваринами “Візьми тварину під свою опіку” звертайтесь на E-Mail: zoopark.vn@gmail.com або ж пишіть на нашу сторінку у фейсбук.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону