У Подільському зоопарку патагонський заєць, кенгуру і кролики оселились в новому вольєрі

Facebook
Twitter
Telegram

Однією дружною родиною тепер житимуть у новому просторому вольєрі один з чотирьох найбільших гризунів на Землі патагонська мара, сумчастий ссавець валабі та декоративні кролики.

Попри те, що тварини належать до різних родів та у дикій природі їх родичі живуть на різних континентах, у Подільському зоопарку вони оселились під одним дахом.

Загальна площа нового вольєру – 680 квадратних метрів. Тож, місця вистачить усім його мешканцям. Нові апартаменти комфортні для новосельців. Тут є, де сховатись від сонячних променів та дощу. На території вольєру багато дерев та іншої рослинності.

Освоїлись тварини на новому місці доволі швидко. Кролики і патагонська мара обживають будиночок. Кенгуру обережно вивчає нову територію, мандруючи вольєром. Час від часу тварин можна побачити біля кормушки. Тут завжди є щось смачненьке. До раціону валабі, мар і кроликів входять сіно, морква, комбікорм та яблука.

Новий вольєр збудовано вздовж алеї, що веде до Садиби Подільського чарівника.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Альпаки під опікою

Альпаки з Подільського зоопарку під надійною опікою. Тепер про них дбає «Медичний центр «Клініка Господарських»

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону