У вінницькому зоопарку урочисто відкрили садибу Подільського чарівника

Facebook
Twitter
Telegram

З хороводами під ялинкою, вікторинами, казковими мандрами, піснями і фотосесіями у день святого Миколая урочисто відкрили Садибу Подільського чарівника у Подільському зоопарку.
Зі святом усіх присутніх привітали голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов і Вінницький міський голова Сергій Моргунов. На алеї знаків зодіаку гостей свята зустрів і Подільський чарівник зі своїми казковими феями.
Під час святкової програми разом із Подільським чарівником маленькі відвідувачі зоопарку пригадали, що батьківщина композитора Миколи Леонтовича, який написав всесвітньо відому різдвяну мелодію «Щедрик», є село Марківка на Вінниччині, а символом нового 2022-го року стане водяний тигр.
Учасники дійства влаштовували фотосесії на алеї знаків зодіаку, з північним оленем і санчатами, загадували бажання під «Магічною парасолькою», гуляли зоопарком у супроводі чарівної феї.
Втім, найцікавішим для найменших відвідувачів виявились гостини у Садибі Подільського чарівника. Чарівник зустрічав своїх гостей, сидячи на велетенському дерев’яному троні. Радо вітав усіх, хто завітав до його оселі та щедро обдаровував дітлахів, які виконали для нього новорічно-різдвяний вірш чи пісню.
Учасники святкової програми побачили не лише вітальню Подільського чарівника, але й його спальню на другому поверсі Садиби. Саме тут Подільський чарівник вечорами перечитує «листи бажань», які надійшли йому поштою.
Нагадаємо, взяти участь у Святковій новорічно-різдвяній програмі у Садибі Подільського чарівника можна щодня, з 19 грудня по 19 січня.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону