Подільський зоопарк відпаюватиме своїх мешканців шипшиновим чаєм

Facebook
Twitter
Telegram

Подільський зоопарк діє на випередження. Саме тому, ми подбали про забезпечення вітамінами мешканців зоопарку до приходу справжніх холодів. У зв’язку із різким погіршенням епідеміологічної ситуації колектив ВОКСЛП «Віноблагроліс» спільно з колективом Подільського зоопарку заготовив 200 кілограмів плодів шипшини. Настій з цих ягід будемо додавати до раціону тварин з метою профілактики сезонних вірусних захворювань, в тому числі, спричинених грипом та коронавірусом.
– Настій плодів шипшини надзвичайно багатий вітаміном С. Його вживання позитивно впливає на роботу імунної системи як людини, так і тварини. Будемо варити нашим тваринам чаї з цієї ягоди,. Щоб наші підопічні не хворіли респіраторними захворюваннями. Екстракт шипшини будемо додавати у воду, якою напуватимемо тварин, – повідомив директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.
За його словами, наразі проводиться термічна обробка плодів. Згодом їх помістять у спеціальні ящики.
Заготовку плодів шипшини проводили у лісах Вінницької області. Долучились до роботи колективи усіх районних підрозділів ВОКСЛП «Віноблагроліс».
– Наше завдання – не допустити захворювання. Тому будемо проводити профілактичні заходи, – зауважив директор зоопарку.
За його словами, екстракт шипшини додаватимуть у воду тваринам тричі на тиждень.

Facebook
Twitter
Telegram

Інші новини

Замовлення екскурсії

Вартість екскурсії з екскурсоводом для групи з 15 осіб – 100 гривень. За кожну людину понад вказану кількість осіб у групі (тобто 15) – у касу сплачується 5 гривень додатково.

З питань організації та замовлення екскурсій Подільським зоопарком телефонуйте за номером
+38 (068) 160-62-04, або залиште свій номер телефону